torstai 22. elokuuta 2024

3. kuukausi - 3. harjoitus

   Tavoite:

- Haastavat hyppylinjat
- Erikoishypyt
- Leijeröinti
- Puomi/putki- erottelu 




Punaiset numerot:
- Ole tarkka aloituksessa välillä 1-3, koska hypyt ovat haastavassa linjassa
- Palkkaisin ensin muurin tiukkaa käännöstä. Tekisin itse niin, että jättäisin koiran tekemään yksin ykköshypyn ja yrittäisin päästä melko lähelle okseria. Jos koiran on vaikea fokusoida ykköselle, kun olet koiran takana > palkkaa ykköselle. Jos Ninja menee takaakiertoon, älä jatka vaan ota uudestaan. Tekisin itse käännöstä vain pehmoesteellä > jos teillä on kovat esteet niin vaihda hyppyyn. Muuria tekisin vain pehmomuuria, muussa tapauksessa vaihtaisin esteen

- Ohjaa linja huolella välillä 2-3 ettei ole takaakierrossa. Älä mene kolmoselta kuitenkaan liian syvälle ettei sinun tarvitse kiertää putkea. 
- Puomin jälkeen takaaleikkaus, tiukka käännös vasemmalle > tarvittaessa treenaa tätä aluksi yksittäisenä ja heittää palkan linjalle hypyn jälkeen. 
- Irrota kutoselle leijeröintiin niin, että sinun ei tarvitse taas mennä kovin syvälle > mitä syvemmälle ajaudut, sitä enemmän puomia pitää lähteä kiertämään. 
- Este 8: takaakierto kolmosen puolelta

Mustat numerot:
- Wrappi 1 vasemmalle
- Este 3: Leijeröiden inni > jos vaikea, tee ensin ilman leijeröintiä puomin toiselta puolelta ja sitten siirry puomin leijeröintipuolelle. Voit aluksi tehdä vauhditta. 

1 kommentti:

  1. Todella järkevästi treenattu ja hienosti reflektoitu omaa treenaamista.

    Mustat numerot:
    - Jos tulee loikka puomilta eikä koira ole kamalan herkkä, tekisin puomin uudestaan
    - Alun tiukka käännös oli nyt hyvä. Erikoishypyissä ei ongelmaa
    - Tiukka leikkaus suoralle hypylle: voit antaa käskyn jo puomilla. Leijeröinnissä vaikka olet tosi sivussa, muista pitää oma kroppa sinne hypylle minne haluat irtoamisen tapahtuvan.
    - Takaakierto lopussa tosi hieno

    Punaiset numerot:
    - Inni leijeröiden näytti tosi hyvältä. Muuttaisin omaa ohjausta siten, että ohjaisin koiranpuolimmaisella kädellä ja vetäisin innissä käden taaksepäin. Pitäisin myös katseen siinä linjalla mihin koiran haluaisin tulevan.

    VastaaPoista

4. kuukausi - 4. harjoitus

 Kiitos tästä neljästä kuukaudesta nettivalkun parissa. :) Tämä oli nyt viimeinen treeni. Joskus jos tuntuu, että haluat palata niin laita v...