perjantai 16. elokuuta 2024

3. kuukausi - 2. harjoitus

 Tavoite:
- Leijeröinti
- Keppien pakkovalssi
- Hämyhyppy
- Inniwrappi 
- Putki- hyppy- erottelu



Mustat numerot:
- Väli 1-2: Katso näyttäytyykö hyppy nro 2 suorana hyppynä vai S-linjan inninä. 
- Pyri lähettämään kakkoselle hieman sinun edestä > koira menee kakkoselle ohjaajan ohi. 
- Väli 2-3: Ohjaa linja huolella ja lähde leijeröimään hyppyä nro 10
- Juokse keppien oikeaa puolta > tee kepeille pakkovalssi
- Jos haluat, voit kokeilla lähettää kepeille myös keppien ja putken välistä > koiran pitää hakeutua itsenäisesti avokulmaan kun ohjaaja jättäytyy hieman taakse
- Este 7: Takaakierto > ole koiran edellä, muurilta koira kääntyy helposti kohti ohjaajaa
- Väli 9-10: ota haltuun, jotta saat ohjattua hypylle
- Väli 11-12: Leijeröi kepit ja irrota hypylle

Punaiset numerot:
- Mallaa onko parempi leijeröidä hyppy kun lähetät koiran putkeen nro 3 vai onko parempi juosta hypyn ja putken välistä. Luulen, että itse lähettäisin itsenäisesti nro 2 ja lähtisin juoksemaan hypyn ja putken välistä
- Este 5: Inniwrappi. Juokse putken ja keppien välistä
- Este 7: Takaakierto putken puolelta

1 kommentti:

  1. Upeaa, mustat numerot näytti videolla todella hyvältä ja lähestulkoon kerralla purkkiin! Tykkäsin siitä miten sait keppien pakkovalssin onnistumaan ja erottelun keppien ja eteenmenon välillä.

    Punaiset numerot:
    - Jos tulee virhe jossakin kohdassa, rupea heti palastelemaan. Tuskin auttaa, että aloitetaan treeni alusta. Eli esim tässä kun inniwrappi ei onnistu: pyydä istumaan putken jälkeen ja tee pelkkä inniwrappi. Kun onnistuu, lähetä pimeään putkeen (jotta vauhti ei kasva niin suureksi) ja ota putken kautta. :) Jos onnistuu, voit lisätä vauhtia. Tällä estetään se, ettei mene turhaksi hinkkaamiseksi.

    Kiinnitä huomio myös omaan käskytykseen. En nyt itsekään tiedä mikä on sinun inniwrapin käsky, kun käskyjä tulee montaa eriä samassa videossa. :) Joten tietääkö silloin myöskään koira millä käskyllä pitää tehdä mitäkin? Nyt videoon tuli pelkkä in, in + vek ja pelkkä vek. Mikä on inniwrapin käsky? :) Kirjoita se mulle ja pyri siihen, että käytät inniwrapeissa vain yhtä tiettyä käskyä.

    Treenaa myös erillisenä takaakierto putkihämyllä. Putken jälkeen ota hieman koiraa haltuun (esim sanomalla nimi) ja katso linjaa mihin koiran haluat. Kun koira on linjalla, käskytä takaa. Pyri treenaamana punaiset uudestaan näillä muutoksilla ja laita minulle video.

    Voit esimerkiksi myös inniwrapissa ottaa koiraa putken jälkeen ensin hieman nimellä haltuun, koiranpuolimmainen käsi alas ja käsky.

    VastaaPoista

4. kuukausi - 4. harjoitus

 Kiitos tästä neljästä kuukaudesta nettivalkun parissa. :) Tämä oli nyt viimeinen treeni. Joskus jos tuntuu, että haluat palata niin laita v...