lauantai 7. syyskuuta 2024

4. kuukausi - 1. harjoitus

 

Punaiset numerot

- Mene esteen nro 3 sivulle/hieman yläpuolelle, tee itsenäinen S-linjan inni
- Vedätys pituudelle lähdössä
- Väli 4-5: Persjättö
- Este 5: S-linjan inni (voit kokeilla tähän myös takaakiertoon leikkausta)
- Este 7: Takaakierto ylemmän siivekkeen kautta
- Lähetä kepeille ja tee leikkaus. Sivuirtoa kunnolla, jotta pääset väliin 9-10 persjättöön

Mustat numerot

Mustat numerot:
- Mene esteiden 1-2 väliin lähelle pituutta
- Vedätä keinu
- Ohjaa kepeille kahdella tavalla:
1. tapa: juokse kolmosen jälkeen persjättö, tee leikkaus kepeille (voit myös vain lähettää kepeille vasemmalla kädellä ja leikata)
2. tapa: Keppien jälkeen päällejuoksu + persjättö
- Este 7: saksalainen
- Loppusuora

1 kommentti:

  1. Kiitos videosta! Tosi hyvä treeni. Itsenäinen in oli super hieno ja hienosti kerkesit jatkoon. Löytäisin seuraavia kehitettäviä kotiläksykohtia:
    - Itsenäinen pujottelu ja sinun sivusuuntainen liike > tekisin tätä ihan kahdella esteellä eli este + kepit > irtoa sivulle ja kun pääset irti, heitä palkka eteen. Kun Ninjalle tulee riittävä käsitys, että kepeillä kannattaa pyrkiä eteen, sinun on helpompi liikkua jatkoon. Panostaisin tähän taitoon, jotta sinulla ei olisi jatkossa niin kiire
    - Myös keinua treenaisin niin, että Ninja malttaa jäädä odottamaan kun liikut reippaasti eteen ja vedätät. Nyt keinulla Ninja vapautuu aika samaan aikaan sinun kanssa > sinulle voi helposti tulla kiire jatkoon. Tekisin tätä etupalkalla tai niin että appari palkkaa.
    - Keppien päällejuoksu + persjättö: treenaa tätä aluksi etupalkalla, että uskaltaisit mennä kunnolla ohi ja tehdä puolenvaihdon kun koira pujottelee. Kun sujuu, voisit seuraavaksi ruveta heittämään palkkaa eteen/appari heittää.

    Jos sinulle sopii, voisin tehdä näistä lyhyen treenin ensi viikolle joka sopii halliin/kentälle

    VastaaPoista

4. kuukausi - 4. harjoitus

 Kiitos tästä neljästä kuukaudesta nettivalkun parissa. :) Tämä oli nyt viimeinen treeni. Joskus jos tuntuu, että haluat palata niin laita v...