sunnuntai 22. syyskuuta 2024

4. kuukausi - 3. harjoitus

 Tavoite:
- Keppien päällejuoksu + persjättö

Tämä on toiseksi viimeinen treeni, ensi viikolla julkaisen viimeisen treenin. :) 



Riippuen paljon haluat treenata keppejä, tekisin tämän itse aluksi kuudella kepillä, jotta voi tehdä useampia toistoja. Voit tehdä myös suoraan 12 kepillä

- Ensimmäisen toiston tekisin niin, että sinulla on keppien jälkeen suorassa linjassa etupalkka
- Mene itse pisteen kohdalle keppien vasemmalle puolelle
- Kutsu Ninja hypyn yli ja käskytä kepeille. Lähde samaan aikaan liikkumaan kävellen/hälkäten tai juosten eteenpäin. Jätä Ninja pujottelemaan ja tee puolenvaihto (päällejuoksu + persjättö keppien päähän). Tule ikäänkuin kepeillä Ninjaa vastaan toiselta puolelta. 
- Jos jatkaisit hypylle, tarkoitus olisi, että Ninja on sinun vasemmalla puolella

- Toisella kerralla jos sujuu etupalkalla hyvin, kokeile, että otat palkan pois ja teet samanlaisen toiston (appari voi sivusta heittää palkan eteen)
- Jos liikehäiriössä tulee haasteita, jatka tätä. Jos sujuu edelleen, kokeile, että teet 1-3

- Tavoite, että olet vaihtanut jo puolen, kun Ninja vielä pujottelee kepeillä 

1 kommentti:

  1. Älyttömän hienosti! Ninja kesti monta toistoa eikä ruvennut oikomaan lopetuksessa. Tätä samaa voi tehdä avokulmaan, sillä avokulman jälkeen poistuminen voi olla vaikeampi. Kisoissa pyri tekemään puolenvaihdot yhtä rohkeasti ja voit harjoitella tätä nyt myös pidemmän radan osana, koska koiralta löytyy taidot kyllä tähän.

    VastaaPoista

4. kuukausi - 4. harjoitus

 Kiitos tästä neljästä kuukaudesta nettivalkun parissa. :) Tämä oli nyt viimeinen treeni. Joskus jos tuntuu, että haluat palata niin laita v...